Streamaus

Global Network Streaming Mediapalvelu

Videoiden jakelussa internet on syrjäyttänyt perinteiset jakelukanavat. Elokuvan vuokraaminen tai seminaarin seuraaminen ei ole enää ajasta ja paikasta kiinni. Streaming-tekniikka mahdollistaa videon näyttämisen suorana tai tallenteena juuri silloin kuin sinä sitä haluat. 

 

On-Demand -lähetyksellä tarkoitetaan jälkikäteen tapahtuvaa videon katselua, joka käynnistetään katsojan niin käskiessä. Lähetyksen katsominen voi olla ilmaista tai maksullista. Maksumekaniikkana toimii esim. verkkopankkimaksu tai maksullinen tekstiviesti.

Media sisällön suojaaminen luvattomalta levitykseltä on ensiarvoisen tärkeätä asiakkaillemme. Käytämme suurimpien studioiden hyväksymää (DRM) digitaaista suojausjärjestelmää, millä luvaton sisällön jakelu saadaa estettyä. 

 

Oma elokuvavuokraamo 

 

Tarjoamme  valmiin palvelun nettivideoiden vuokraamiselle. Oli videon pituudet, laadut tai sisältö mikä tahansa, Global Networkin Streaming -palvelu soveltuu tähän. Palvelu on helppokäyttöinen niin ylläpitäjälle kuin asiakkaallekin. Asiakas valitsee haluamansa videon ja suorittaa maksun haluamallaan tavalla (tekstiviesti, verkkopankki, luottokortti). Heti maksun jälkeen video on asiakkaan katsottavana vastaavilla kelaus ym. toiminnoilla kuin dvd-soittimessakin.

 

 

 

 

  • Yksilöity videovuokraamo omalla sisällöllä ja omalla ulkoasulla                         
  • Mahdollistaa sisällön suojaamisen luvattomalta käytöltä (DRM)
  • Suorakatselu, lataus tai maksa katseluajasta esim. 24h
  • Valmiit maksualustat eri maksuvälineille
  • Kattavat reaaliaikaiset raportit
  • Affiliate (kumppanuusmarkkinointi) ohjelma
  • Tuloutukset sisällön omistajille ja jakelukanaville

 

 

        

 

 

      WEB CASTING  - reaaliaikaista videota internetin välityksellä

 

 

Webcastingilla voit toteutettaa reaaliaikaiset tai tallennettut lähetykset laajalle yleisölle ympäri maailman kustannustehokkaasti. 

Webcastingiin voidaan liittää videon lisäksi puhujan kalvoesitykset sekä osallistujille paluukanava kysymyksiä ja palautetta varten.

Webcasting lähetykseen osallistuminen on helppoa ja se ei vaadi osallistujalta muuta kuin koneen jossa on nettiyhteys.

Webcastingin käyttökohteita ovat mm.

  • Yritys viestintä ja tiedotteet, kuten osavuosikatsaukset, sijoittajainfot, tuote-esittelyt ym. Käyttäjille tutumpia nimiä ovat webinaari tai web konferenssi
  • Koulutus, kuten oppitunnit, työmenetelmät tai vaikkapa kirurgille leikkaustekniikat
  • Tukipalvelut, kuten asennus, huolto-ohjeistus

 

Yhdessä yhteistyökummaniemme kanssa räätälöimme webcasting lähetykset maailmanlaajuisestii luotettavasti ja ammattitaidolla, ns. avaimet käteen - palveluna.